Selçuk İnan: Eski bir Trabzonsporlu olarak bunu biliyordum

Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan hazırlık maçının ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan: Eski bir Trabzonsporlu olarak bunu biliyordum

Eski bir Trabzonspor futbolcusu olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan İnan, “Eski bir Trabzonsporlu futbolcu olarak, başka şehirde kendi seyircisi önünde nasıl bir atmosfer olacağını çok iyi bilen biri olarak, Trabzonspor'un bu şekilde coşkulu ve baskılı başlayacağını aslında ben biliyordum. Oyuncularımla da bunu paylaştım. Ancak yine de oyuna istediğimiz şekilde başlayamadık. Ben de yeniyim. İstediklerimi de oyuncularım aslında sahaya yansıtmaya çalıştı, ama başlangıçta bunu beceremedik. Biraz tedirginlik vardı.

Trabzonspor'un isteği ve coşkusu da buna eklenince maç biraz zor başladı. Sonrasında oyuncularımın tutumundan, isteklerinden, bizim istediğimiz şeyleri yapmaya gayret etmelerinden dolayı da çok mutluyum. Özellikle 30'uncu dakikadan sonra çok güzel şeyler ortaya çıkardılar. Açıkçası beni de mutlu ettiler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor