Selçuk Galatasaray Formasını çıkardı

Dün akşam oynanan Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasında Selçuk İnan krizi yaşandı. Trabzonspor'un da eski futbolcularından olan Selçuk İnan taraftar tepkisi yüzünden oyundan çıktı ve Formasınıda çıkararak taraftarı protesto etti.Galatasaray'da büyük bir

Selçuk Galatasaray Formasını çıkardı

Dün akşam oynanan Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasında Selçuk İnan krizi yaşandı. Trabzonspor'un da eski futbolcularından olan Selçuk İnan taraftar tepkisi yüzünden oyundan çıktı ve Formasınıda çıkararak taraftarı protesto etti.

Galatasaray'da büyük bir kriz yaşandı.. Selçuk İnan taraftar tepkisi nedeniyle oyundan çıkmak istedi, Mancini adeta çıldırdı, ancak daha sonra kenara alındı ve taraftarla ciddi bir diyaloğa girdi..

Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'da son dönemde konuşulan bir kriz patlak verdi. Performansı eleştirilen isimlerden Selçuk İnan, sarı lacivertli ekiple oynanan mücadelenin ikinci yarısında taraftarın ıslıklı tepkisiyle karşılaştı. 

Oyundan çıkmak için kenara gelen ve kaptanlık bandını da çıkartan milli futbolcuyu Drogba ile Sneijder kolundan tutarak engel olmaya çalışırken, Mancini ise adeta çıldırdı ve oyuncusuna büyük tepki gösterdi. 

Fakat Selçuk çıkmak isteyince Veysel Sarı oyuna dahil edildi. Selçuk oyundan çıkarken taraftardan yine ıslıklar geldi, formasını çıkartan Selçuk soyunma odasına Tugay Kerimoğlu tarafından gönderildi. Bu sırada da büyük bir gerilim yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor