Selçuk Dereli ile TS'nin karnesi

Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanacak maçı yönetecek Selçuk Dereli, geçen sezonun ikinci yarısında iki takım arasında oynanan ve Bordo-mavili takımın 2-0 yenildiği maçı da yönetmişti. Trabzonspor, Ankara bölgesi

Selçuk Dereli ile TS'nin karnesi

Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanacak maçı yönetecek Selçuk Dereli, geçen sezonun ikinci yarısında iki takım arasında oynanan ve Bordo-mavili takımın 2-0 yenildiği maçı da yönetmişti.

Trabzonspor, Ankara bölgesi hakemlerinden FIFA Kokartlı Selçuk Dereli ile Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda çıktığı 21 maçta, 11 galibiyet, 9 mağlubiyet, 1 de beraberlik elde etti. Trabzonspor, bu maçlarda 35 gol atarken, kalesinde ise 29 gol gördü.

Trabzonspor, Selçuk Dereli'nin düdük çaldığı 7 derbi maçından sadece 2'sinde galibiyet alırken, 5 maçı ise kaybetti. Selçuk Dereli yönetimindeki maçlarda Galatasaray'ı 3-1, Beşiktaş'ı da 3-2 mağlup eden Bordo-mavili ekip, , Fenerbahçe'ye 3-2 ve 2-0, Galatasaray'a 1-0 ve 2-1, Beşiktaş'a da 1-0 mağlup oldu. Selçuk Dereli, en son Trabzonspor ile Galatasaray arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve Bordo-mavili takımın 1-0 kaybettiği maçı yönetmişti.

Selçuk Dereli, Trabzonspor ile Sivasspor maçlarında ilk kez geçen sezonun ikinci yarısının ilk haftasında oynanan karşılaşmada düdük çalmıştı. Bu karşılaşmayı Trabzonspor 2-0 kaybetmişti.

SELÇUK DERELİ'NİN SİVASSPOR KARNESİ
Hakem Selçuk Dereli, Turkcell Süper Lig'de Sivasspor'un 4 maçını yönetti. Sivasspor, Selçuk Dereli ile oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak maç kaybetmedi. Selçuk Dereli'nin yönettiği maçlarda Vestel Manisspor, Beşiktaş ve Bursaspor'u 1-0'lık skorlarla yenen Sivasspor, Galatasaray ile de golsüz berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler