Selçuk Çebi üçlemek istiyor

Dünya şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi, İstanbul'daki Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak, bu başarıya üçüncü kez ulaşmak istiyor.Grekoromen güreş 74 kiloda 2009 ve 2010 yılında üst üste şampiyonluk yaşayan Selçuk Çebi, AA muhabirine yaptığı

Selçuk Çebi üçlemek istiyor

Dünya şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi, İstanbul'daki Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak, bu başarıya üçüncü kez ulaşmak istiyor.

Grekoromen güreş 74 kiloda 2009 ve 2010 yılında üst üste şampiyonluk yaşayan Selçuk Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak Dünya Güreş Şampiyonası için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi. ''Yol bitti. Artık maçları bekliyoruz'' diyen milli güreşçi, takımın ve sporcuların iyi durumda olduğunu dile getirdi.

''Şampiyonadaki hedefim madalyayı üçlemek'' diyerek altın madalya mücadelesi içinde olacağını anlatan Çebi, şunları kaydetti:

''İstanbul'daki dünya şampiyonası için ilk kez mindere çıkacağım. Güreşseverler bizi yalnız bırakmasınlar. Futbolda taraftar nasıl 12'nci adam konumundaysa bizim için de sekizinci adam olsunlar. Şampiyonada üst üste üçüncü altın madalyamı almak ve Türk güreş tarihine adımı altın harflerle yazdırmak istiyorum. Son iki yıldır şampiyonluk unvanı bende. Bunu kendi ülkemdeki şampiyonada da sürdürmek için güreşeceğim. Şampiyonanın İstanbul'da düzenlenmesi ve takımda yer almam benim için iyi bir fırsat. Bunu sonuna kadar değerlendirmek istiyorum.''

Selçuk Çebi, 2009 yılında Danimarka'nın Herning kentinde, 2010 yılında ise Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor