Selçuk Çebi bildiğimiz gibi!

Dünya Güreş Şampiyonası'nın üçüncü gününde mindere çıkan 74 kiloda son iki yılın dünya şampiyonu Selçuk Çebi, Yunanlı rakibini 1.12 dakikada tuşla yenerek şampiyonaya muhteşem bir başlangıç yaptı.İstanbul'da devam eden Dünya Güreş şampiyonası'nın üçüncü g

Selçuk Çebi bildiğimiz gibi!

Dünya Güreş Şampiyonası'nın üçüncü gününde mindere çıkan 74 kiloda son iki yılın dünya şampiyonu Selçuk Çebi, Yunanlı rakibini 1.12 dakikada tuşla yenerek şampiyonaya muhteşem bir başlangıç yaptı.

İstanbul'da devam eden Dünya Güreş şampiyonası'nın üçüncü gününde mindere çıkan 74 kiloda Selçuk Çebi, Yunanlı rakibini 1.12 dakikada tuşla yenerek şampiyonaya süper bir başlangıç yaptı.

2009 yılında Danimarka'nın Herning kentinde, 2010 yılında ise Rusya'nın Başkenti Moskova'da 74 kiloda dünya şampiyonu olan Sealçuk Çebi, bugün sabah seansında yapılan eleme turu müsabakasında Yunanlı Petros Manouludis ile karşılaştı.

Müsabakaya atak bir şekilde başlayan şampiyon güreşçimiz, dakikalar 1.12'yi gsöterdiğinde rakibinin salto denemesini köprüde yakalayarak tuşla galip geldi.

Selçuk Çebi, bu sene de şampiyonluğu yakalaması halinde Türk güreş tarihinde bir ilke imza atarak üst üste üç defa dünya şampiyonluğunu elde eden tek güreşçi olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor