Selçuk: Ben kimseyi satmadım!

Trabzonspor'dan ayrılan ve futbol kariyerine Galatasaray'da devam edecek olan Selçuk İnan, bomba açıklamalar yaptı. İşte Sadri Şener'den Güneş'e, Arda'dan Reyes'e kadar Selçuk yorumları..Trabzonspor’da asistleriyle çok fazla destek veren Selçuk İnan, Çeşm

Selçuk: Ben kimseyi satmadım!

Trabzonspor'dan ayrılan ve futbol kariyerine Galatasaray'da devam edecek olan Selçuk İnan, bomba açıklamalar yaptı. İşte Sadri Şener'den Güneş'e, Arda'dan Reyes'e kadar Selçuk yorumları..

Trabzonspor’da asistleriyle çok fazla destek veren Selçuk İnan, Çeşme’de birlikte tatilde olduğu başarılı oyuncuyu yorumladı. “Burak kardeşim gibi” diyen Selçuk; “Nereye gidersek hep beraberiz, Çok iyi anlaşıyoruz. Burak’a geçen sezon kaç gol attırdığımı bilmiyorum, transferi için kararı da kendisi alır. Bu konuda çok açık değiliz, kim ne isterse onu yapıyor.. Birbirimize baskı yapmıyoruz” dedi.

Burak’ın, “Selçuk’u çok arayacağız” yorumuna teşekkür eden başarılı futbolcu; “Ancak Burak’ın ne bana ne başkasına ihtiyacı yok. Çok iyi durumda.. Öyle bir durumda ki tek başına bir takımı taşıyacak durumda. Yeteneklerini de iyi biliyoruz. Bir hava yakaladı ve ona güvenildiğini hissettiği zaman neler yapacağı ortada” dedi.

“Trabzonspor seni arar mı?” sorusuna ise Selçuk; “Beni arar mı göreceğiz. İnşallah aramazlar, öyle umuyorum ama ilerleyen yıllarda bunu göreceğiz” karşılığını verdi.
Trabzonspor’dan ayrılan 5 futbolcunun önemli olduğunu da ifade eden Selçuk; ”5 futbolcuyu ararlar. Çünkü sürekli oynayan adamlardı. Bu takım 3 yıl önce kuruldu ve zaman gerekiyordu. Yeniden takım oluşturmak zor olabilir. Ancak Trabzonspor çok büyük bir camia. Kan kayıplarını çok çabuk atlatacaklarını düşünüyorum. Ama yine de 5 kişinin ayrılması bir kan kaybı olacaktır” diye konuştu.

Galatasaray’a transferi konusunda da önemli açıklamalar yapan Selçuk, neden Avrupa’ya gitmediğini açıkladı, başkan Sadri Şener’e de sitemde bulundu. Transfer haberlerinin sürekli gazete ve televizyonlarda yer aldığını ifade eden Selçuk şunları söyledi;
“Benim önceliğim Avrupa’ydı. Gerçekten bekledim, menajerim de teklifler getirdi. Ancak gelen teklifler maddi ve manevi açıdan beni tatmin etmedi. İstediğim bir takımdan teklif gelirse oynamak istiyordum. Ben ‘Trabzonspor’dan başka bir takımda oynamam’ da demedim. Benim böyle şeyler söylemediğimi başta hocam olmak üzere herkes biliyor. Hocama büyük saygı duyuyorum. Böyle bir şey söylemedim, söylemiş olsam çıkar bunu söylerdim. Ancak sayın başkanımızın ‘Selçuk’un karakterini gördük’ diye açıklamaları çıktı. Öyle bir adam olmadığımı en iyi bilenlerin başında başkanımız var. Kırgın değilim. Başkan bana kırgın olabilir, tabii ki başkanın gözünden bakınca, böyle bir oyuncunun ayrılmasından ötürü üzgün olabilir. Ancak karakterle ilgili bir şeyler söylenince insan üzülüyor.. Bence başkanımız ertesi gün bu açıklamalarından ötürü pişman olmuştur. Ben kimseye saygısızlık yapmadım, ben kimseyi satmadım. Sakat sakat da, hasta hasta oynadım, 3 yıllık anlaşmam süresince, her maçta forma giydim, kimseyi kandırmadım. Fenerbahçe’yle imzaladı, G.Saray’a gidiyor diye spekülasyonlar oldu ama hocamla da, yönetimle de konuştum bunları. Hocama zaten ayrı bir parantez açmak istiyorum, kendisi babam gibi. Zaten en çok üzüldüğüm şey de Şenol hoca ve ekibiyle çalışmayacak olmam.. Ama çok iyi dostlularım var Trabzon’da, Trabzonspor’u çok seviyorum. Taraftarı çok seviyorum, aslında taraftarlar da nasıl adam olduğumu biliyor. Sezon boyunca şampiyonluk yarışında olduğumuzdan hocamız da konuşmamızı yalanladı, zaten çıkan haberleri sürekli yalanlamaya kalksak idman yapamazdık.”.

G.Saray’a kendi isteğiyle gittiğine de belirten Selçuk; “Öncelik Avrupa’ydı ama Türkiye’de kaldım. Galatasaray’a da kendim istediğim için gittim. Fatih hoca, yöneticilerin istemesi Hasan Şaş ağabey’ın olması önemliydi. Değerli hissettirdiler beni.. Fatih hoca ve Hasan abinin olması önemliydi” ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda beklentilerin büyük olduğunu belirten Selçuk “Galatasaray çok büyük bir camia. Avrupa’da başarılı olan bir takım. O başarılar için elimden geleni yapacağım. İyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum. Hedef başarılı olmak, şampiyonluklar yaşamak, Avrupa’da başarılı olmak” dedi.

“Trabzon’da yaptıklarımı ve daha iyisini yapmaya çalışacağım” diyen Selçuk, “Çok gol atmak isteriz.. Duran toplar çok önemli. Çok çalışacağız. Servet, Gökhan Zan gibi isimler var. Umarım çok gol attırırız onlara” ifadelerini kullandı.

Çok önemli isimlerin geldiğini de ifade eden Selçuk; “Ujfalusi çok iyi bir futbolcu, bize çok faydalı olacak. Ceyhun da çok iyi insan, çok iyi futbolcu. Bu sene çok başarılı olacaktır. Elmander de kendini kanıtlamış bir oyuncu. Reyes olursa çok iyi olur. Yıldız diye tabir ettiğimiz oyunculardan biri, teknik kapasitesi yüksek, hızlı, sonucu değiştirecek bir oyuncu. Böyle futbolcular bulmak zor, çok iyi olur gelmesi” diye konuştu.

“Arda’nın gideceğini düşünmüyorum” diyen Selçuk; “Ben kalacağına yürekten inanıyorum. Arda bizim için çok önemli futbolcu. Transfer yapmak zor, Hedefe oynuyorsanız elinizdeki en iyi adamı vermek bana değişik geliyor. Giderse gurur duyarım övünürüm, çünkü kardeşim gibi. Ama Arda bizim için olmazsa olmazlardan biri” dedi.

Selçuk son olarak TT Arena hakkında konuşurken, “Dehşet bir stat, insan tabii heyecanlanacak. 55 bin kişinin önünde oynamak heyecanlı olacak. İnşallah başarıları orada da sürdürürüz” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor