Selçuk Aydın’dan Boks Federasyonu Genel Kuruluna tedbir kararı

Selçuk Aydın’ın açtığı dava nedeniyle Türkiye Boks Federasyonu Genel Kuruluna İhtiyati Tedbir kararı konuldu.

Selçuk Aydın’dan Boks Federasyonu Genel Kuruluna tedbir kararı

Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Trabzonlu şampiyon boksör Selçuk Aydın, açtığı dava ile Türkiye Boks Federasyonu Genel Kuruluna tedbir kararı koydurdu.

Aydın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye Boks Federasyonu olanakları ve makam vesilesiyle oluşan politikacı, iş İnsanı ve yönetici çevrelerinizden 4 yılda 1 seçimi kazanmak adına değil de camiamız için faydalı hizmetlerde bulunmak adına yardım alsaydınız. Gücünüzü camiamızın zaaflarını hedef alarak verilen anlık vaatler ve tehdide varan baskılar için kullanmamış olsaydınız. Makamı kişisel hedefleriniz doğrultusunda basamak olarak kullanmaktan ziyade, görevinizi liyakatli olarak adil ve centilmence yapsaydınız, Boksu ve camiamızı sevdiğinizi düşünebilir dolayısıyla karşınızda değil bilakis yanınızda olurduk.

Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adaylığımı açıkladığım gün itibari ile bizimle yanyana gelen ve bizi destekleyen camiamızdaki hemen hemen herkese mevcut federasyon yönetimi tarafından mobbing uygulanmıştır. Aynı durum seçim sürecinde şahsım ve ekip arkadaşlarıma da uygulanmaya çalışılmıştır. Seçim sürecinin ana statüye göre yürütülmemesi ve oluşturulan haksız rekabet ortamı için Ankara 11. Asliye Hukuk Mahkemesine açmış olduğumuz dava neticesinde Türkiye Boks Federasyonu Genel Kurulu’na İhtiyati Tedbir Kararı konulmuştur. Türkiye bir hukuk devletidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor