Selçuk Aydın ringlere geri dönüyor!

Boks severlerin uzun süredir maçlarını izlemek için beklediği şampiyon boksör Selçuk Aydın ringlere geri dönüyor.   Kazandığı Avrupa ve Kıtalararası şampiyonluklarla Türk boksuna damgasını vuran Selçuk Aydın İstanbul'da çalışmalarına başladı ve 5 Aralık't

Selçuk Aydın ringlere geri dönüyor!
Boks severlerin uzun süredir maçlarını izlemek için beklediği şampiyon boksör Selçuk Aydın ringlere geri dönüyor.
 
Kazandığı Avrupa ve Kıtalararası şampiyonluklarla Türk boksuna damgasını vuran Selçuk Aydın İstanbul'da çalışmalarına başladı ve 5 Aralık'ta Almanya'nın Hamburg şehrinde ringlere tekrar merhaba diyecek.
 
"Ülkemi gururlandırmak için döndüm"
 
Boksa ara verdikten sonra memleketi Trabzon'a döndüğünü söyleyen Selçuk Aydın, ailesinin ve çevresindekilerin motivasyonuyla tekrar ringlere dönmeye karar verdiğini ifade etti.
 
Sürekli maçlar, yoğun çalışma ve hak etmediği bir yenilgiden sonra bir süre dinlenmeye çekildiğini belirten Selçuk Aydın, ''Tekrar antrenmanlara başlayınca kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Ülkemi onurlandırabilmek ve yarım kalan işimi tamamlamak için ringe çıkmaya karar verdim" dedi.
 
sampiyon-boksor-selcuk-aydin-ringlere-geri-donuyor_2426_dhaphoto1.jpg
 
"Dünya şampiyonu olmak istiyorum"
 
Ringde tek başına gözükmesine rağmen boksun ekip işi olduğunu vurgulayan Aydın, "Güzel bir ekip kurduk. Ülkemizi en güzel şekilde temsil edip dünya şampiyonluğunu kazanmak istiyorum" diye konuştu.
 
Efsane şampiyonların arenası
 
WBC'de (Dünya Boks Konseyi) 2012 yılında ilk sıraya yükseldiğini hatırlatan Selçuk Aydın bir Türk boksörün neler yapabileceğini göstermek istediğinin altını çizdi. Aydın, şöyle dedi: "Bin 700 kişi arasında birinci sıraya yükselmiştim. Bir zamanlar Muhammed Ali, Mike Tyson ve Joe Frazier gibi birçok büyük şampiyonun mücadele ettiği arenada ilk sıraya yükselen tek Türk sporcu olmak benim için büyük bir gurur kaynağı."
 
sampiyon-boksor-selcuk-aydin-ringlere-geri-donuyor_2426_dhaphoto2.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor