Selçuk Aydın maça hazır

Almanya'nın Cuxhaven kentinde, 6 Mart Cuma günü Ekvatorlu boksör Luis Morochito Hernandez karşısına ringe "Altın Kemeri"ni korumak için çıkacak Dünya Kıtalararası Orta Sıklet Boks Şampiyonu Selçuk Aydın, antrenmanlarını tamamladı..Başarılı boksör 12 raunt

Selçuk Aydın maça hazır

Almanya'nın Cuxhaven kentinde, 6 Mart Cuma günü Ekvatorlu boksör Luis Morochito Hernandez karşısına ringe "Altın Kemeri"ni korumak için çıkacak Dünya Kıtalararası Orta Sıklet Boks Şampiyonu Selçuk Aydın, antrenmanlarını tamamladı..

Başarılı boksör 12 rauntluk ''sparring'' dövüşü yaparak, aylardan bu yana süren yoğun antrenman temposuna son noktayı koydu. Selçuk, karşılaşmaya kadar olan zamanı hafif çalışmalarla geçirecek.

Şampiyonun kardeşi eski milli boksörlerden Yalçın Aydın da şampiyona destek amacıyla Almanya'ya gelirken, Eurosport'un karşılaşmayı naklen yayınlayacağı öğrenildi.

Cuxhaven kentinde 5 Martta tartıya çıkacak şampiyon boksör, şunları söyledi:
''Kulübüm bana verilebilecek olan en iyi ortamı sağladı. Hiç bir sakatlık sorumun olmadan güzel bir idman dönemini geride bıraktım. Buradan tüm ekip arkadaşlarıma, Türk ve Alman medyasına da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü, beni hiç yalnız bırakmadılar. ve desteklediklerini fazlasıyla hissettirdiler. Bu maç benim için sadece bir basamaktır. Ben, ona basarak bir kat daha yukarıya çıkarak dünya şampiyonluğu tırmanışımı sürdüreceğim. Beni dünya şampiyonluk maçı heyecanlandıracaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor