Selçuk Aydın ameliyat oldu

Doktoru ameliyatı anlattıDünyaca ünlü Prof. Dr. Michael Kernech'in on kişilik bir ekiple gerçekleştirdiği operasyon beklenenden daha iyi geçti. Ameliyatın ardından kısa bir basın açıklaması yapan Prof. Dr. Michael Kernech, kırılan kıkırdağı çıkardıklarını

Selçuk Aydın ameliyat oldu

Doktoru ameliyatı anlattı

Dünyaca ünlü Prof. Dr. Michael Kernech'in on kişilik bir ekiple gerçekleştirdiği operasyon beklenenden daha iyi geçti. Ameliyatın ardından kısa bir basın açıklaması yapan Prof. Dr. Michael Kernech, kırılan kıkırdağı çıkardıklarını belirterek, 'Kaburgayı açtığımızda iyi bir durumla karşılaştık çünkü, kırılan kıkırdak bir santim aşağıya kaymış ve kaburga kemiği yerine doğru bir şekilde kaynamıştı. Bize düşen sadece kopan kıkırdağı çıkarıp, ileride tekrar acı vermeyecek bir şekilde tedavi yapmak oldu. Bu demek oluyor ki Selçuk, üç hafta içinde antrenmanlara başlayabilir, şayet her şey bizim düşündüğümüz şekilde giderse iki ay içinde de maç yapabilir' dedi.

 

Sakatlık beni çok hırslandırdı

Ameliyatı gerçekleştiren sağlık ekibinin elinden gelen her şeyi yaptığını bildiren boksörümüz Selçuk Aydın ise operasyonun ardından yaptığı açıklamada, 'Beni dünyada durdurabilecek tek şey bu yaralanmaydı çok şükür onu da üzerimden attım. Bu sakatlık beni daha da hırslandırdı. Bundan sonra ringde rakiplerime kesinlikle acımayacağım, karşıma çıkan kişi iki kere düşünsün çünkü gözünün yaşına bakmayacağım. Mümkün olan en kısa zamanda ringlere muhteşem bir dönüş yapacağım' dedi.

 

Klitschko maçında ringe çıkacağım

Gelecek aylarda Klitcshko ile Juan Carlos Gomez'in dünya şampiyonluk maçında ringe çıkabileceğinin sinyallerini veren Selçuk Aydın, 'Sağlığım el verirse o gecede ben de ringe çıkacağım boks severlere tavsiye ederim o maçı kaçırmasınlar çünkü orada beni daha iyi görecekler, o maçımı kaçıranlar çok şey kaçırmış olurlar. Gelecek yıl da İstanbul'da muhtemelen Said Ouali ile dövüşeceğim. Ulubatlı Selçuk Aydın'ı tüm dünyaya göstereceğim. Sevenlerimin dualarına ihtiyacım var benim için bolca dua etsinler' şeklinde konuştu. Ülkemizin profesyonel bokstaki altın madalya ümidi Selçuk Aydın, en kısa zamanda ringlere dönebilmek için gereken tüm fedakarlığı yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor