'Şehir hastaneleri yapacağız'

Erdoğan, 'Şehir Hastanesi' adını taşıyacak hastaneleri bütün büyükşehirlere yapacaklarını belirtti. Başbakan Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda Sincanlılara hitap etti. Sincan'a 400 yataklı devlet hastanesi sözü veren Erdoğan, Etlik'te Ankara'nın en büyük h

'Şehir hastaneleri yapacağız'

Erdoğan, 'Şehir Hastanesi' adını taşıyacak hastaneleri bütün büyükşehirlere yapacaklarını belirtti. Başbakan Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda Sincanlılara hitap etti. Sincan'a 400 yataklı devlet hastanesi sözü veren Erdoğan, Etlik'te Ankara'nın en büyük hastanesini yapacakların açıkladı. 1.5 milyon metrekare üzerine kurulu bu dev hastanenin projesinin hazır olduğunu söyleyen Erdoğan, seçimden sonra inşaatın başlayacağını ve 3 yıl sonra tamamlanacağını ifade etti.

Erdoğan, 'Şehir Hastanesi' adını taşıyacak bu hastanelerden tüm büyükşehirlere yapacaklarını belirtti. Erdoğan, "Benim vatandaşım sedyede değil hastane tamamen kapalı, hepsi yürüyen merdivenli." dedi.

Başbakan Erdoğan, Keçiören mitinginden hemen sonra geldiği Sincan'da konuşurken, bir ara Sincan'ı Keçiören ile karıştırdı. Keçiörenlilere hitap ediyor gibi konuşan Erdoğan, daha sonra hatasının farkına vardı ve durumu düzeltti. Erdoğan, "Keçiörenliyiz ya. Sincanlı kardeşlerimiz bizi mazur görsünler. Şimdi Keçiören'den geldik ya orada takıldık kaldı." dedi.

Erdoğan, Sincan'a üniversite isteyen afişi okuyarak, Türkiye'de en fazla üniversitenin Ankara'da olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor