SEFA'm olsun!

Spor Toto Süper Lig 13. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.Avni Aker Stadı'nda oynanan, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı ve müthiş bir heyecana sahne olan Karadeniz derbisi 3-2 Trabzonspor'un galibiy

SEFA'm olsun!

Spor Toto Süper Lig 13. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.

Avni Aker Stadı'nda oynanan, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı ve müthiş bir heyecana sahne olan Karadeniz derbisi 3-2 Trabzonspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren goller 11. dakikada Medjani, 57 ve 75 Sefa Yılmaz'dan gelirken, Çaykur Rizespor'un sayılarını 29'da Deniz Kadah ve 65'te Leonard Kweuke kaydetti.

Aldığı bu beraberlik sonrası puanını 21'e yükselten Trabzonspor derbi mağlubiyeti sonrası duraklayan çıkışını sürdürdü ve 5. sıraya yükseldi. Çaykur Rizespor ise 10 puanla 17. sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Bursaspor'la karşılaşacak, Çaykur Rizespor ise Gaziantepspor'u konuk edecek.

MAÇIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor