Sefa Rize'yi affetmedi

Trabzonspor'un Rizespor ile karşılaştığı maçta 11. Medjani'nin golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor 28. dakikada Rizespor'un golüne engel olamayınca durum 1-1 oldu.57. dakikada ise Sefa sahneye çıktı. Rizespor savunmasının uzaklaştıramadığı top Yusuf'ta kald

Sefa Rize'yi affetmedi

Trabzonspor'un Rizespor ile karşılaştığı maçta 11. Medjani'nin golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor 28. dakikada Rizespor'un golüne engel olamayınca durum 1-1 oldu.

57. dakikada ise Sefa sahneye çıktı. Rizespor savunmasının uzaklaştıramadığı top Yusuf'ta kaldı. Yusuf'un sol kanattan ortasında arka direkte Sefa, etkili bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara gönderdi ve Trabzonspor'u 2-1 öne geçirdi.
 
TRABZONSPOR'UN SEFA'SI
 
Karşılaşmada 65. dakikada ofsayt tartışmalarının yaşandığı pozisyonda Kweuke, Rizespro'a beraberliği getiren golü attı. Bu pozisyonun ardından Trabzonspor'da Sefa Yılmaz tekrar sahneye çıktı.
 
75. dakikada Bordo mavililer sol kanattan ceza alanına yakın bir noktadan taç kullandı. Yusuf, Özer ile oynayıp ceza alanına koşu yaptı. Özer, ceza alanına koşu yapan Yusuf'a pasını çıkardı. Yusuf da boş durumdaki Sefa'ya oynadı ve Sefa da etkili bir plase vuruşla topu ağlara gönderdi.
 
 
1-152.jpg
 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor