Sefa Kalya hayatını kaybetti

Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya, hayatını kaybetti.   Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun tribün lideri "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya yaşamını yitirdi.   Uzun yıllar Fenerbahçe tribünlerinde yer alan ve Genç Fenerb

Sefa Kalya hayatını kaybetti
Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya, hayatını kaybetti.
 
Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun tribün lideri "Amigo Sefa" lakaplı Sefa Kalya yaşamını yitirdi.
 
Uzun yıllar Fenerbahçe tribünlerinde yer alan ve Genç Fenerbahçeliler isimli taraftar grubunun lideri olan Sefa Kalya'dan bugün haber alamayan yakınları Kalya'nın kaldığı otele geldi. Otel odasında hareketsiz halde bulunan Kalya'için polis ve sağlık ekipleri istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sefa Kalya'nın öldüğünü belirledi. Kalya'nın kaldığı otele olay yeri inceleme ekipleri istendi.  Cumhuriyet Savcısı da otele gelerek incelemelerde bulundu. 
 
Cumhuriyet Savcısı eşliğinde yapılan ilk incelemede, herhangi bir darp ya da yaralanma izine rastlanmadı.            
 
Sefa Kalya'nın cesedinin, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı belirtildi.     
sefa-kalya-1.jpg
AZİZ YILDIRIM İLE SORUN YAŞAMIŞTI
Uzun yıllardır Fenerbahçe tribünlerinde yer alan Sefa Kalya, zaman zaman kulüp başkanı Aziz Yıldırım'la ciddi sorunlar yaşamıştı.
 
2013-14 sezonunda kazanılan şampiyonluk sonrası Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan kutlamalarda Sefa Kalya'nın lideri olduğu GFB üyeleri, takımdan gönderilen Alex de Souza lehine tezahürat yapınca, o sırada kürsüde konuşma yapmakta olan Yıldırım çok sert tepki göstermişti. Yıldırım, GFB'nin bulunduğu tribüne dönerek, "Paralı köpekler" diye bağırmıştı.
 
Kalya, bu olayın ardından Aziz Yıldırım hakkında dava açmış, Yıldırım da GFB Grubu'nu bir süre iç saha maçlarına almamıştı.
 
Sefa Kalya, 1972 yılında Almanya'nın Kassel kentinde dünyaya gelmişti.
 
ULTRASLAN VE  ÇARŞI'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Sefa Kalya'nın ölümünün ardından çok sayıda kişi ve taraftar grubu sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınladı...
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler