Seedorf'ta son dakika!

Serie A'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan AC Milan'ın 35 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Clarence Seedorf, hakkında çıkan transfer söylentilerine karşın İtalyan ekibinde kaldı. Seedorf, Milan'la 1 yıllık yeni kontrat imzaladı ve sözleşmesini 30

Seedorf'ta son dakika!

Serie A'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan AC Milan'ın 35 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Clarence Seedorf, hakkında çıkan transfer söylentilerine karşın İtalyan ekibinde kaldı. Seedorf, Milan'la 1 yıllık yeni kontrat imzaladı ve sözleşmesini 30 Haziran 2012'ye kadar uzattı.

Bir süredir İtalyan basınında hakkında futbolu bırakabileceği yönünde haberler çıkan Seedorf'un ismi aralarında Galatasaray'ın da olduğu birçok Avrupa takımıyla da anılıyordu.

Kariyerinde Ajax, Sampdoria ve Real Madrid gibi takımların da formasını giyen ve Milan'a 2002 yılında ezeli rakibi Inter'den gelen Seedorf, 3 farklı takımda 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan ilk futbolcu olma unvanına sahip. Hatırlanacağı gibi Seedorf, 1995 yılında Ajax'ta, 1998 yılında Real Madrid'de, 2003 ve 2007 yıllarında ise Milan'da bu sevinci yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor