Sedat Balkanlı'yı unutmadılar

Uzun bir süredir ALS hastalığı ile mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Sedat Balkanlı için İstanbul 1967 Trabzonsporlular Derneği baş sağlığı mesajı yayımladı. Derneğin resmi sitesi, www.1967ts.org adresinden yayınlanan mesajda şu

Sedat Balkanlı'yı unutmadılar


Uzun bir süredir ALS hastalığı ile mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Sedat Balkanlı için İstanbul 1967 Trabzonsporlular Derneği baş sağlığı mesajı yayımladı. Derneğin resmi sitesi, www.1967ts.org adresinden yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“12 yıl ALS hastalığına yakalanan Sedat Balkanlı'nın vefatı tüm Trabzonspor camiasını derinden üzmüştür. Eski oyuncumuz İsmail Gökçek ile aynı hastalığa yakalanan merhum Balkanlı'yı biz de dernek olarak ziyarette bulunmuş ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmiştik. Onun aramızdan ayrılması tüm spor camiası gibi bizi de üzmüştür. Bundan sonra hem bu hastalığın tedavisi hem de bu hastalığa yakalananlara moral olması açısından İsmail Gökçek'e daha yakın ilgi göstermeliyiz. Özellikle Trabzonspor camiasının, yönetiminin İsmail Gökçek konusunda daha duyarlı olması gerekiyor. Sedat Balkanlı'ya Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz.”

Aytekin AKAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler