Sebat'tan Özak'a teşekkür

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, Erzurumspor maçında iyi futbol ve 3 puan beklediklerini söyledi. Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurumspor karşılaşmasına büyük önem verdikler

Sebat'tan Özak'a teşekkür

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, Erzurumspor maçında iyi futbol ve 3 puan beklediklerini söyledi.

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurumspor karşılaşmasına büyük önem verdiklerini ve galibiyetten başka bir seçeneklerinin olmadığını belirtti.
Son haftalarda iyi futbol ortaya koymalarına rağmen bunun sonuca yansımadığını ifade eden Özer, ''Bu hafta takımımızdan hem iyi futbol hem de 3 puan bekliyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tamdır'' dedi.

Kırmızı-beyazlı futbolcuların bu hafta kendi aralarında bir araya gelerek toplantı yaptığını kaydeden Özer, ''Bu şekilde maça motive olmaları bizi son derece memnun etti. Yönetim olarak biz de sporcularımız ve teknik heyet için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz'' diye konuştu.

Özer, kulübe maddi destek sağlamak amacıyla düzenleyecekleri gece ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü, bu gece için kendilerine destek olan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ve milletvekili Mustafa Cumur'a teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor