Sebatspor'da Hedef Galibiyet

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Değirmenderespor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'da hedef lige galibiyetle başlamak.Teknik direktör İsmail Batur, Değirmenderespor ile yapacakları maçın iki takım açısından da önemli olduğunu belirterek, ''Değirme

Sebatspor'da Hedef Galibiyet

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Değirmenderespor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'da hedef lige galibiyetle başlamak.

Teknik direktör İsmail Batur, Değirmenderespor ile yapacakları maçın iki takım açısından da önemli olduğunu belirterek, ''Değirmenderespor maçını kazanarak lige moralli girmek istiyoruz'' dedi.

Fatih Stadı'nda yapacakları karşılaşmada saha avantajını kullanmak istediklerini kaydeden Batur, ''Şansların eşit olduğu kanaatindeyim. Ama biz avantajımızı kullanarak galip geleceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor