Sebatspor maça motive oldu

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın Çorumspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Salih Gül, rakipleri ile yapacakları maça daha iyi motive olmuş şekilde çıkacaklarını söyledi. Gül, Akçaabat Sebatspor'un lige iyi bir başlangıç yapamadığ

Sebatspor maça motive oldu
TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın Çorumspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Salih Gül, rakipleri ile yapacakları maça daha iyi motive olmuş şekilde çıkacaklarını söyledi.

Gül, Akçaabat Sebatspor'un lige iyi bir başlangıç yapamadığını ve bunun takımın konsantrasyonunu bozduğunu belirterek, ''Takımımız yeni ve genç bir ekipten oluşuyor. Genç sporcuların morallerinin bozulması da buna paralel erken oluyor ve maç içerisinde bekledikleri skoru elde edemeyince ister istemez konsantrasyonları kayboluyor. Bunun dezavantajını yaşıyoruz'' dedi.

Son iki haftaya bakıldığında takım oyununda bariz bir düzelme olduğu görüldüğünü ifade eden Gül, ''Takım olarak en önemli sorunumuz savunmadaki uyumdu. Bunu yaptığımız çalışmalar ve oyuncu değişikliği ile büyük ölçüde giderdik. Şimdi Çorumspor karşısında çok daha iyi motive olmuş olarak çıkacağız.

Çorumspor bu grupta gol yemeyen tek takım, bu nedenle zor bir karşılaşma olacak. Sahadan iyi bir netice alıp yeni bir sayfa açmak istiyoruz'' diye konuştu.
Bugün kara yolu ile Çorum'a gidecek kırmızı-beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor