Sebat'ın oyunculara güveni tam

TFF 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, ligde korkulu bir rüya göreceklerini inanmadıklarını ve Teknik heyet ve sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Özer AA muhabirine yaptığı aç

Sebat'ın oyunculara güveni tam

TFF 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, ligde korkulu bir rüya göreceklerini inanmadıklarını ve Teknik heyet ve sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

Özer AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lige topladıkları puanları mevcut sporcular ve teknik heyet ile topladıklarını belirterek “futbolcular ve teknik heyete lig sonunda bizlerin yüzlerini kara çıkartmayacaklarına olan inancımız tamdır. Yönetim olarak onlara güveniyoruz. Bir önceki maça nazaran Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasında daha iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen sahadan 2 puan kaybederek ayrılmak zorunda kaldık. Kaybedilen 2 puanı Kars deplasmanında telafi edeceğiz” dedi.

Transfer görüşmelerini sürdürdüklerini de ifade eden Özer “Hocamızın istediği mevkilere sporcu arayışlarımız devam ediyor. Forvet hattında sıkıntımız var. Bu eksiğimizi gidermek için Karabükspor'da oynayan eski sporcumuz Murat Bölükbaşı'yı almak üzereyiz. Bu sporcu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardık, küçük detayları da 1–2 güne hallederek bu transferi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Yani transferler ile gelecek sezonun takımını da şimdiden hazırlamak niyetinde olduklarını belirten özer, açıklamasını şöyle tamamladı “Akçaabat Sebatspor olarak geleceği de şimdiden planlamamız lazım. O nedenle kadromuzu biraz şişkin tutmayı planlıyoruz. Şuan sporcu sayımız 30'un üzerinde ancak bunların hepsi değerli sporcular. Eksik bölgelere oyuncu transfer ettiğimiz için hiçbir sporcumuzu bırakma niyetinde değiliz. Kadromuz ne kadar zengin olursa kalitenin de o kadar artacağına inanıyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler