Sebat'ın hocası ne dedi?

Erdem, Arsinspor'un çok koşan bir ekip oluşturduğunu belirterek, ''Biz de genç ve yetenekli sporculardan oluşan bir ekibiz. Zor bir karşılaşma olacak. Haftayı maç yapmadan geçirmiş olmamız bizim için bir dezavaZntaj gibi gözükse de kendi saha ve seyircimi

Sebat'ın hocası ne dedi?

Erdem, Arsinspor'un çok koşan bir ekip oluşturduğunu belirterek, ''Biz de genç ve yetenekli sporculardan oluşan bir ekibiz. Zor bir karşılaşma olacak. Haftayı maç yapmadan geçirmiş olmamız bizim için bir dezavaZntaj gibi gözükse de kendi saha ve seyircimiz önünde olmamız bizi motive edecektir. Sahada güzel futbolla beraber iyi bir sonuç bekliyoruz'' diye konuştu.


Bu arada kırmızı-beyazlılar, transferin son gününde Beşiktaş'tan Gökhan Aydaş, Çaykur Rizespor'dan Enis Ulusan ve Arsinspor'dan Mehmet İpek'i renklerine bağladı. Ayrıca, daha önce takımdan ayrılan Ziya Şakar geri dönerek çalışmalara başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor