Sebat yönünü belirleyecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Ofspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü Mehmet Salih Gül, bu maçtan almayı planladıkları 3 puanın, hedeflerine yön vereceğini söyledi. Gül, yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynayacakları Of

Sebat yönünü belirleyecek
TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Ofspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü Mehmet Salih Gül, bu maçtan almayı planladıkları 3 puanın, hedeflerine yön vereceğini söyledi.

Gül, yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynayacakları Ofspor karşılaşmasının hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürdüklerini belirterek, ''Ofspor, ligin en iyi ekiplerinden birisi. Bunu ligde bulundukları yerden anlayabiliriz. Biz de son iki haftadır iyi futbol oynuyoruz. Bu maça 3 puan için çıkacağız'' dedi.

Almayı planladıkları 3 puanın, hedeflerine yön vereceğini ifade eden Gül, ''Alacağımız 3 puanla birlikte ilk hedefimiz, play-off grupları olacaktır. Sporcularımız bu bilinçle mücadele verecekler'' diye konuştu.

Futbolcuların moralinin çok iyi olduğunu anlatan Gül, şunları kaydetti:
''Takım olarak moralimiz üst seviyede. Sporcularımıza yönetim tarafından ödenen Yimpaş Yozgatspor maçı primleri ayrıca moral oldu.

İyi çalışıyoruz. İdmanlarda özellikle sorun yaşadığımız gol vuruşlarına daha çok önem veriyoruz. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak sahadan gülerek ayrılan taraf olmak istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor