Sebat Proje'nin hedefi büyük!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün başkanı Zeki Öztürk, sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lige çıkmak istediklerini söyledi.Akçaabat'ta bir restoranda basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gele

Sebat Proje'nin hedefi büyük!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün başkanı Zeki Öztürk, sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lige çıkmak istediklerini söyledi.

Akçaabat'ta bir restoranda basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Öztürk, burada kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Öztürk, "Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü olarak rengimiz ile Sebatspor'uz. Var olan bir kulübü yaşatmaya değil, olmayan bir kulübü var etmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ile bu sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lige çıkmak istiyoruz. Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü olarak PTT 1. Lig'de mücadele etmek istiyoruz" dedi.

Futboldaki olumsuz gelişmelerden dolayı taraftarın futboldan soğuduğunu ifade eden Öztürk, "Taraftar sorunu sadece bizim sorunumuz değil. Özellikle son yıllarda futbolda yaşananlar taraftarın futbola ilgisini azalttı. Bundan en fazla etkilenen kulüp ise biziz. Biz taraftarımızı maçlara çekebilmek için yine elimizden geleni yapacağız. Geçen sezon bilet fiyatlarımızı 1 lira olarak yapmıştık, yine aynı yapmayı düşünüyoruz. Başarı elde edince taraftarın da maçlara ilgisinin artacağına inanıyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'un Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'ne bakış açısının kendilerini memnun edecek derecede olmadığını da söyleyen Öztürk, "Trabzonspor bizim ağabeyimiz, ailemizin reisidir. Trabzonspor'a bizim bir tavır alma gibi lüksümüz olamaz ancak bölge takımlarına eşit olarak destek vermesini bekliyoruz. Biz kulüp olarak Trabzonspor’dan maddi olarak bir destek beklentimiz yok ama sporcu desteğine ihtiyacımız var. Alacağımız sporcuları da parası karşılığında istiyoruz. Bu isteğimiz şu ana kadar gerçekleşmiş değil" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor