Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü yıldızlarını arıyor

Sebatspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Alper Bektaş, 1990-1998 yılları arasında doğan futbolcu ve futbolcu adayları için seçmelerin 1-5 Temmuz tarihleri arasında, Akçaabat’ta Sebatspor Tesisleri’nde yapılacağını açıkladı. Bektaş seçmeler ile ilgili yaptığı

Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü  yıldızlarını arıyor
Sebatspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Alper Bektaş, 1990-1998 yılları arasında doğan futbolcu ve futbolcu adayları için seçmelerin 1-5 Temmuz tarihleri arasında, Akçaabat’ta Sebatspor Tesisleri’nde yapılacağını açıkladı.
 
Bektaş seçmeler ile ilgili yaptığı açıklamada, Futbolun beşiği olan Trabzon'umuz da Sebatspor olarak takımımıza yeni futbolcular kazandırmak için her yıl yapılan seçmelerin bir yenisini 1-5 Temmuz tarihleri arasında yapacağız. Şehrimizin gözbebeği takımlarından olan Sebatspor'umuza yeni futbolcular kazandırmayı ve başarımızı hep birlikte arttırmayı hedefliyoruz. Bu nedenle kulübümüzde futbolcu olmak veya futbol hayatına kulübümüzde devam etmek isteyen sporcularımızı 1-5 Temmuz tarihleri arasında tesislerimize bekliyoruz. Seçmeleri tesislerimizin yanındaki sentetik çim sahada yapacağız. Şimdiden seçmelere katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. 
 
Bektaş Futbolcuların seçmelere gelirken yanlarında bulundurması gerekenleri şöyle sıraladı; 
 
-Kayıtlar 1 Temmuz’da 12.00’da Sebatspor Tesislerinde yapılacaktır.
 
-Seçmelere katılacak adayların, Nüfus Cüzdan Fotokopisi ve Sağlık raporu  getirmeleri zorunludur.
 
- Sporcu adaylarının yanlarında bulundurması gerekenler: (Şort, Tişört veya Forma, Çorap, Ayakkabı)
 
-Seçmelere katılacak adayların kayıt işlemleri  1 Temmuz’da 12.00’da Sebat Caddesi No:3 Söğütlü-Akçaabat’taki, Sebatspor Tesislerinde yapılacaktır.
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler