Sebat Lige Hazır Değil

TFF 2. Lig 4. Grup'ta dün sahasında Araklıspor'a 3-0 yenilen ve ilk 2 haftayı mağlubiyetle kapatan Akçaabat Sebatspor'da, kulüp genel kaptanı Ethem Gören, lige hazır hale gelemediklerini söyledi.Kırmızı-beyazlı takımı sezon öncesi geç oluşturduklarını bel

Sebat Lige Hazır Değil

TFF 2. Lig 4. Grup'ta dün sahasında Araklıspor'a 3-0 yenilen ve ilk 2 haftayı mağlubiyetle kapatan Akçaabat Sebatspor'da, kulüp genel kaptanı Ethem Gören, lige hazır hale gelemediklerini söyledi.

Kırmızı-beyazlı takımı sezon öncesi geç oluşturduklarını belirten Gören, ''4 haftalık bir takımız. Henüz tam olarak lige hazır hale gelemedik'' dedi.

Gören, oynadıkları 2 karşılaşmada takımın iyi bir futbol ortaya koyduğunu ifade ederek, ''Sahada belli dönemlerde çocuklar canla başla mücadele verdiler. Ancak bazen mücadele sonuca yansımıyor.

Biz bu çocuklar ile yola devam edeceğiz. Maç sonrası bizim isteğimiz olmadan kendi kendilerine hafta sonu oynanacak olan karşılaşma için kampa girdiler. Bu onların ne kadar azimli olduklarını gösteriyor. Onlara güveniyoruz. Zaman ilerledikçe istediğimiz sonuçları alacağımızdan kuşkumuz yok'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor