Sebat Gençlikspor'da yeni sezon öncesi 15 transfer!

Yeni sezonda 3. Lig mücadele edecek olan Sebat Gençlikspor şu ana dek 15 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Sebat Gençlikspor'da yeni sezon öncesi 15 transfer!

Yeni sezonda 3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Sebat Gençlikspor, şu ana dek 15 transfer ile kadrosunu güçlendirdi.

Trabzon ekibi Sebat Gençlikspor; Trabzonspor'dan Hakan Aydın, Caner Uzun, Ali Alperen Çelik, Gökdeniz Kazaz, Mustafa Pınarcı, Emir Uzun ve Veysel Sönmezsoy'u; 1461 Trabzon'dan Önder Selimoğlu, Tayfun Çulha ve Anıl Türkmen'i, Palandöken Erzurum'dan Erhan Kaynar, Konya 1922'den Muhammed Enes Doğan'ı, Efelerspor'dan Adnan Gülen'i, Çorlu 1947'den Volkan Uluğ'u, Siirt İl Özel İdare'den Caner Çolak'ı transfer etti.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig kadrosunda da yer alan Onur Bilgin, Emrah Çırak, Fahrettin Bıyıklı, Murat Kanoğlu, Burak Can Akıncı, Eyüp Enis Seis, Onur Seis, Doğukan Kalkışım, Burak Civelek, Adnan Kuruoğlu, Berkay Üçüncü ve Berat Çakmak ile yola devam kararı alındı.

Sebat Gençlikspor'da yeni sezonda takımın başında Adem Çak yer alacak. Çak'ın ekibinde İbrahim Parlayan, Tacettin Verep ve Mert Sağlam yer alıyor.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor