Sebat bildiğimiz gibi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Akçaabat Sebatspor, sahasında ağırladığı Menemen Belediyespor’a farklı mağlup oldu.Ligde oynadığı maçlarda şuana kadara galibiyet ve puan yüzü göremeyen Akçaabat Sebatspor, kötü gidişe bir türlü dur diyemiyor. Kendi sa

Sebat bildiğimiz gibi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Akçaabat Sebatspor, sahasında ağırladığı Menemen Belediyespor’a farklı mağlup oldu.

Ligde oynadığı maçlarda şuana kadara galibiyet ve puan yüzü göremeyen Akçaabat Sebatspor, kötü gidişe bir türlü dur diyemiyor. Kendi sahasında Menemen Beldiyespor’u konuk eden Sebat, karşılaşmadan 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Maça kötü başlayan Sebatspor, 20. dakikada Okan’ın ayağından yediği golle 1-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra oyun disiplininden kopan Kırmızı Beyazlılar 22. dakika da Aykut, 40. dakikada Deniz, 50. dakikada Ersin ve 88. dakikada Arda’nın attığı golle sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

 Bu sonuçla Akçaabat Sebatspor Süper Toto 3.Lig 1. Grupta sıfır puanla sonuncu sıradan kurtulamadı.

HAKEMLER: Cüneyit Bakıroğlu***, Levent Görün***, Ahmet Şanlı***

AKÇAABAT SEBATSPOR: İbrahim*, Hasan*, Ahmet*, Fehmi*, Cevdet*, Gökhan*, Bedrettin*, Ali Kemal*, Oğuzhan*(Haşim?), Tolga*, Ayhan* (Eser?)

MENEMEN BELEDİYESİ: Mert***, Murat**, Selçuk***, Okan***, Volkan***, Olçay**(Güray*), Aykut***, Yasin***, Çağrı**(Ali Osman*), Ersin***, Deniz***(Arda*)

GOLLER: Dk.20 Okan, Dk.22 Aykut, Dk.40 Deniz, Dk.50 Ersin, Dk.88 Arda (Menemen Belediyespor)

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor