Sebat "1 puana sevinemedik"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Karsspor ile golsüz berabere kalan Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Salih Gül, 1 puana sevinemediklerini söyledi. Gül, Karsspor karşısında çok iyi bir maç çıkarttıklarını belirterek, ''Özellikle ikinci yarıda

Sebat "1 puana sevinemedik"
TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Karsspor ile golsüz berabere kalan Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Salih Gül, 1 puana sevinemediklerini söyledi.

Gül, Karsspor karşısında çok iyi bir maç çıkarttıklarını belirterek, ''Özellikle ikinci yarıda çok iyi bir futbol ortaya koyduk.

Birçok net pozisyon ürettik, ama nedense son vuruşları iyi yapamayınca 1 puana razı olduk. Bu 1 puana sevindiğimizi söyleyemem. Özellikle ikinci yarıdaki futbolumuzun karşılığı 3 puan olmalıydı'' dedi.

Her geçen gün takımın daha iyiye gittiğini ifade eden Gül, ''Akçaabat Sebatspor olarak hem futbol kalitesi hem de özgüven olarak çok yol aldığımızı belirtebilirim. Bu son 2 haftada saha sonuçlarına da yansıdı.

Aynı titizlikle çalışmalarımızı devam ettirip eksiklerimizi tamamlayarak çok daha iyi olmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor