Scarione heyecanı

Gelecek sezon ligi iyi bir konumda bitirmek isteyen ve bu noktada Özgür Çek ile Recep Niyaz'ı kadrosuna katan Çaykur Rizespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibinin şimdiki gündemi ise Kasımpaşa'da gösterdiği performanla büyük beğeni toplay

Scarione heyecanı
Gelecek sezon ligi iyi bir konumda bitirmek isteyen ve bu noktada Özgür Çek ile Recep Niyaz'ı kadrosuna katan Çaykur Rizespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibinin şimdiki gündemi ise Kasımpaşa'da gösterdiği performanla büyük beğeni toplayan ve bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Scarione. Bu isim taraftarlar arasında da heyecan yarattı.
 
İstanbul ekibinde forma giydiği 3 sezonda 41 gol atarak müthiş bir performans ortaya koyan Arjantinli 10 numara ile prensipte el sıkışılan Karadeniz temsilcisi imza için ise gün sayıyor. Bonservisi elinde olan Scarione’nin, farklı takımlarca kafasının karıştırılmamasını isteyen yönetim, teknik direktör Hikmet Karaman’ın ısrarla takımına kazandırmayı amaçladığı oyuncuyla bir an önce imzayı atmak istiyor. Bu nedenle tatildeki oyuncunun İstanbul’a çağrıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler