Sayitoğlu'nun 3 Puan Açıklaması

Haşim Sayitoğlu, Bursaspor maçlarının zorlu geçtiğini belirterek, "Sezona sonuç olarak iyi ama Sivasspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle kötü başladık. Ondan sonra hem iç sahada hem de dış sahada oynadığımız iki maçı da kazandık. Aynı kazanma arzu

Sayitoğlu'nun 3 Puan Açıklaması

Haşim Sayitoğlu, Bursaspor maçlarının zorlu geçtiğini belirterek, "Sezona sonuç olarak iyi ama Sivasspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle kötü başladık. Ondan sonra hem iç sahada hem de dış sahada oynadığımız iki maçı da kazandık. Aynı kazanma arzusuyla Bursaspor deplasmanına gidiyoruz. İnşallah kazanma sevinci devam eder ve Trabzon'a 3 puanla döneriz" diye konuştu.

TFF'nin Trabzonspor - Sivasspor maçının tekrar edilmesi kararını da değerlendiren Sayitoğlu, "Bu olaya saha kapatma olayı ve müsabakanın sonucunun tescili anlamında iki boyutta bakmak gerekir. Tahkim Kurulu saha kapatma itirazımıza ret cevabı verdi. Artık Tahkim Kurulu'ndan daha yukarıda bir kurul olmadığı için bu işin üzerinde çok konuşarak ortamı çok germenin bir anlamı yok. Artık bundan sonra bu tür müsabakalarda verilecek cezalar veya benzeri olayların takipçisi olacağız" dedi.

Sezonun başında gerilimi artırıcı konuşma ve söylemlerden uzak durmak istediklerini vurgulayan Asbaşkan Sayitoğlu, TFF'nin Türkiye'deki futbolun patronu olduğunu belirterek, "Zaman zaman farklı şeyler olabilir. Bunu, bizim açımızdan da TFF açısından da düşünebiliriz. Yönetim kurulunun ortak görüşünü tüm taraftarımız ve kamuoyuyla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler