Sayitoğlu'ndan Fatih Açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu son günlerde kamuoyunda yoğunlaşan Fatih Tekke'nin transferiyle ilgili haberler konusunda bir açıklama yaptı.Fatih Tekke'nin Trabzonspor'un simgesi olan, önem ve değer verilen bir futbolcu old

Sayitoğlu'ndan Fatih Açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu son günlerde kamuoyunda yoğunlaşan Fatih Tekke'nin transferiyle ilgili haberler konusunda bir açıklama yaptı.

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'un simgesi olan, önem ve değer verilen bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Sayitoğlu, “Kendisini tekrar Trabzonspor'a kazandırma adına Zenit Kulübü'ne Fatih'in kiralanması doğrultusunda bir talepte bulunduk. Bu talebimiz halen de geçerlidir. Ancak Fatih'i bonservisiyle transfer etme konusunda Trabzonspor'un gerçekleri ve dengeleri açısından herhangi bir çalışmamız yoktur” diye konuştu.

Fatih Tekke'yi kiralayabileceklerinin altını çizen Haşim Sayitoğlu, “O Trabzonspor için bir simgedir, kaptanımızdır. Ancak yeniden transferi konusunda kulübümüz adına gereken şartlar da oluşmalıdır” yorumunu yaptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor