Sayitoğlu'ndan Açıklama

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın talepleri ve kulübün mali imkanları doğrultusunda transferi şekillendireceklerini söyledi.Transferde durgun bir dönem yaşadıklarını belirten Asbaşkan Sayitoğlu, "Teknik Direktör Z

Sayitoğlu'ndan Açıklama

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın talepleri ve kulübün mali imkanları doğrultusunda transferi şekillendireceklerini söyledi.

Transferde durgun bir dönem yaşadıklarını belirten Asbaşkan Sayitoğlu, "Teknik Direktör Ziya Doğan'ın talepleri doğrultusunda transfer yapabiliriz. Şu anda transfer araştırmalarımız devam ediyor. Transfer bir günde olacak iş değil. Bu yüzden hata yapmak istemiyoruz. Kulübün belli bir mali bütçesi ve tablosu var. Bunu oturttuktan sonra transferi şekillendireceğiz" dedi.

Trabzonspor'un 40. kuruluş yıldönümünü kutladığını hatırlatan Asbaşkan Sayitoğlu, "Nice 40. yıllar, 100. yıllar diliyorum. Geçmişteki ve gelecekteki başarılarla bütün Trabzonsporluları, Trabzonspor şemsiyesi altında birlik ve beraberliğe çağırıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor