Sayitoğlu: Kontenjanımz Sınırlı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bir yabancı oyuncu kontenjanlarının olduğunu, uygun olması halinde o doğrultuda transfer gerçekleştireceklerini söyledi.Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Portekiz'in Porto Kulübü'ne verdikleri Milan Stepanov'un i

Sayitoğlu: Kontenjanımz Sınırlı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bir yabancı oyuncu kontenjanlarının olduğunu, uygun olması halinde o doğrultuda transfer gerçekleştireceklerini söyledi.

Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Portekiz'in Porto Kulübü'ne verdikleri Milan Stepanov'un işlemlerinin bugün bittiğini belirterek, ''Gerekli evrakları bugün gönderiyoruz. Dolayısıyla bir yabancı oyuncu kontenjanımız bugün açılıyor. Araştırmalar yapılıyor uygun olursa o doğrultuda transfer gerçekleştireceğiz'' dedi.

Takımdan ayrı olarak çalışan Tomas Jun ve Musampa'ya henüz talep gelmediğini ifade eden Sayitoğlu, bu nedenle şu an için tek yabancı alma haklarının bulunduğunu kaydetti.


Sayitoğlu, bazı basın organlarında, Gürcü futbolcu Zaali Eliva ile ilgilendikleri yönündeki haberlerinin doğru olmadığını, bu futbolcunun gündemlerinde bulunmadığını söyledi.

Eliva ve menajerinin Türkiye'ye geldiğini ifade eden Sayitoğlu, ''Bu futbolcunun menajeri benim eski dostumdur. Sporcu da operasyon için Türkiye'ye geldi ve geçerken bana uğradılar. Herhangi bir transfer görüşmesi olmamıştır ve bu futbolcu gündemimizde yoktur'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor