Sayitoğlu: "Hak eden kazansın"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Arsinspor ile, bu takımın cezasından dolayı Giresun Bulancak'ta karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, maçın çok zorlu ve çekişmeli geçeceğini söyledi. Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon K

Sayitoğlu: "Hak eden kazansın"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu Arsinspor ile, bu takımın cezasından dolayı Giresun Bulancak'ta karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, maçın çok zorlu ve çekişmeli geçeceğini söyledi.

Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon Karadenizspor olarak hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, ''Bu gücü teknik heyet ve futbolcularımızın üstün gayreti ve mücadelesi veriyor. Yolumuz Trabzonspor'un yol göstericiliği, yönetim kurulunun ve teknik heyetin tek yürek olmasıdır'' dedi.

Hafta sonu deplasmanda Arsinspor ile yapacakları karşılaşma ile ilgili Sayitoğlu, şunları söyledi:
''Kazanmak için her türlü gayreti göstereceğiz. Bu karşılaşma hedefimiz yolundaki önemli adımlardan bir tanesi. Çok zorlu ve çekişmeli bir maç olacak. Hak edenin kazanmasını istiyoruz. Bizi destekleyen tüm taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu maç öncesi sakat ve cezalı futbolcumuzun olmayışı bizler için sevindirici.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor