Savcı, -7 puanla başlansın dedi

İtalyan futbolunda Haziran ayında başlayan şike soruşturmasında, federal savcı Stefano Palazzi, Atalanta'nın Serie A'da kalmasını, ancak ligde yeni sezona -7 puanla başlamasını talep etti.Federal savcı Palazzi'nin, kısa bir süre önce konuyu sevk ettiği fu

Savcı, -7 puanla başlansın dedi

İtalyan futbolunda Haziran ayında başlayan şike soruşturmasında, federal savcı Stefano Palazzi, Atalanta'nın Serie A'da kalmasını, ancak ligde yeni sezona -7 puanla başlamasını talep etti.

Federal savcı Palazzi'nin, kısa bir süre önce konuyu sevk ettiği futbol federasyonu disiplin kurulundaki mütalaasında, skandala adı karışan Atalanta için daha önce istediği küme düşme cezası yerine, -7 puanla 2011-2012 sezonuna başlamasını talep ettiği bildirildi.

Atalanta gibi küme düşme cezası almaya aday olan Chievo Verona için ise savcı Palazzi'nin, 80 bin avroluk para cezası verilmesini istediği kaydedildi.

Palazzi'nin, skandala kişiler bazında karışanlardan eski Lazio'lu futbolcu Giuseppe Signori'nin 5, Atalanta'lı futbolcular Cristiano Doni'nin 3 yıl 6 ay ve Thomas Manfredini'nin de 3 yıl, futboldan men edilmelerini isteğini belirtti.

Bu arada ceza alması gündemde olan eski futbolculardan Giuseppe Signori, savcının iddialarının yeterli kanıtlarla desteklenmediğini ileri sürdü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor