Şaşırtan Barış Memiş İddiası

Ancak bordo-mavililerle bugün öyle bir iddia ortaya atıldı ki ister istemez şaşırttı. Daha önce Trabzonspor’u 1461 Trabzon’dan yeniden kampa davet edileceği ifade edilen Barış Memiş’in Akhisar Belediespor ile anlaştığı ileri sürüldü. İHA’nın Manisa Bürosu

Şaşırtan Barış Memiş İddiası
Ancak bordo-mavililerle bugün öyle bir iddia ortaya atıldı ki ister istemez şaşırttı. Daha önce Trabzonspor’u 1461 Trabzon’dan yeniden kampa davet edileceği ifade edilen Barış Memiş’in Akhisar Belediespor ile anlaştığı ileri sürüldü.
 
İHA’nın Manisa Bürosunun haberine göre, dış transferde henüz hiçbir futbolcuya imza attırmayan yeşil siyahlıların, bonservisi Trabzonspor'da olan orta saha oyuncusu Barış Memiş'le el sıkıştığı öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın eski futbolcusu olan 24 yaşındaki Barış'ın bordo mavili kulüple olan sözleşmesini feshetmek için çaba gösterdiği, transferin birkaç gün içinde sonuçlanacağı belirtildi. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu hafta anlaştıkları oyunculara ardı ardına imzalar attıracaklarını ifade etti.
 
Ancak bu iddia henüz doğrulanmazken Barış Memiş’in yeniden Trabzonspor kadrosuna katılacağı daha önce açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor