Şartlar olursa Yusuf gelir!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, 2008'de planladıkları hedefleri tutturduklarını, 2009'da da Trabzonspor camiasının arzu ettiği yerde olmayı hedeflediklerini belirterek, bunu başarabilecek potansiyele sahip olduklarını söyledi. Hacısa

Şartlar olursa Yusuf gelir!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, 2008'de planladıkları hedefleri tutturduklarını, 2009'da da Trabzonspor camiasının arzu ettiği yerde olmayı hedeflediklerini belirterek, bunu başarabilecek potansiyele sahip olduklarını söyledi. Hacısalihoğlu, Bursasporlu Yusuf Şimşek transferinde ise bekleyişin sürdüğünü ifade etti.

2008 yılında Trabzonspor olarak planladıkları hedefleri tutturduklarını belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "2008 yılında Trabzonspor olarak planladığımız ve arzu ettiğimiz hedefleri gerçekleştirdik. Yönetim, teknik heyet, futbolcu kadrosu ve taraftarların arzu ettiği yerde ligi tamamladığımızı düşünüyorum. Daha iyi bir yerde olabilirdik, ama geçmişte Trabzonspor'un yaşadıkları göz önüne alındığında konum olarak iyi bir yerdeyiz" diye konuştu.

2009 yılının Trabzonspor camiasının gönlüne göre geçmesini dileyen Hacısalihoğlu, "Amacımızı 2009 yılında da arzu ettiğimiz yerde ligi tamamlamaktır. 2008 yılında olduğu gibi bu yıl da belirlediğimiz hedefleri tutturacağımıza inanıyorum. Bu birlikteliğin ve beraberliğin semeresini bu yıl almak istiyoruz. Yönetim kurulu olarak gecemizi gündüzümüze katarak bir dizi çalışmalar yaptık. Camiamızın da desteğiyle bir sürü zorlukların üstesinden geldik. Trabzonspor'un gücü doğru yerde ve zamanda kullanıldığında

her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceğini gördük. Trabzonspor bütün başarıları elde edebilecek potansiyele sahiptir. Yeterki gücünü iyi kullansın" ifadelerini kullandı.

Ligin ikinci yarısının çok çetin ve zorlu geçeceğini belirten Hacısalihoğlu, "Ligin ikinci yarısında tüm camiamızın gücünü arkamızda görmek istiyoruz. Çünkü bu güce ikinci yarıda daha çok ihtiyacımız olacak. Zorlu maçlar ve mücadeleler bizi bekliyor. Taraftarlarımızın da desteğinin artarak sürmesini bekliyoruz. Camia olarak sağduyulu yaklaşımımızdan hiçbir şey kaybetmeden, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize olan inancımızı ve güvenimizi her zaman göstermeliyiz" dedi.

Bursasporlu Yusuf Şimşek'in transferinde bekleyişlerinin sürdüğünü belirten Hacısalihoğlu, "Bursaspor'a yaptığımız teklif halen geçerlidir. Bizim istediğimiz şartların oluşması halinde bu transferi gerçekleştirebileceğiz. Aksi takdirde bu transferin olma ihtimali yok. Yusuf bizim aradığımız özelliklerde bir oyuncu, teknik heyet de bu oyuncuyu takımda görmek istiyor. Türkiye'de Yusuf dışında görüştüğümüz bir oyuncu yok. Ancak yurtdışında araştırmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Takıma uyum sağlayabilecek, adepte olabilecek oyuncu bulmaları halinde takıma katacaklarını belirten Hacısalihoğlu, "Yurtdışında bizim istediğimiz şartlardaki oyuncular çok pahalı. Kulübün yapısına uygun ve takıma katıldığından uyum sağlayabilecek oyuncu bulduğumuz takdirde takıma katacağız. Ara transfer dönemi olması nedeniylede işimiz oldukça zor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor