Saral: Zirve yarışında yara aldık

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Karsspor'a 1-0 yenilen Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, aldıkları bu yenilgi ile zirve yarışında yara aldıklarını söyledi. Saral, Karsspor karşısında ilk yarıda net gol pozisyonları bulduklarını, ancak bu pozisyonlar

Saral: Zirve yarışında yara aldık

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Karsspor'a 1-0 yenilen Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, aldıkları bu yenilgi ile zirve yarışında yara aldıklarını söyledi.

Saral, Karsspor karşısında ilk yarıda net gol pozisyonları bulduklarını, ancak bu pozisyonları iyi değerlendiremediklerini belirterek, ''Bu maçta golü atan kazanacaktı ve en ufak hatanın telafisi olmayacaktı. Rakibimiz penaltıdan gol buldu ve kazandı'' dedi.

Karsspor karşısında istedikleri futbolu sergileyemediklerini kaydeden Saral, ''Aklımızın ucundan bile bu yenilgiyi geçirmiyorduk. Zirve yarışından büyük yara aldık. Yükselme grubuna katılma şansımızı zora soktuk. Gelecek haftayı maç yapmadan geçireceğiz. Puan farkı açılmasın diye de bu maçtan 3 puan ile ayrılmamız gerekiyordu ama olmadı. Bunun için üzgünüz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor