Saral: Yenilirsek ligin sonu değil

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonunda Arsinspor ile karşı karşıya gelecek olan Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, “Bu karşılaşmada iyi oynayan kazansın” dedi. ARSİN İLE İKİ DOST KULÜBÜZSaral, Arsinspor ile iki kardeş kulüp olduklarını belirterek, “Arsinsp

Saral: Yenilirsek ligin sonu değil

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonunda Arsinspor ile karşı karşıya gelecek olan Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, “Bu karşılaşmada iyi oynayan kazansın” dedi.

 

ARSİN İLE İKİ DOST KULÜBÜZ

Saral, Arsinspor ile iki kardeş kulüp olduklarını belirterek, “Arsinspor ile önceden beri güzel ilişkilerimiz ve dostluğumuz var. Bunun için  bu maçta ne galip gelen sevinecek ne de kaybeden üzülecek Kaybeden takım kazanan takımı tebrik edecek” dedi.

 

YENİLİRSEK DE LİGİN SONU DEĞİL

Arsinsporla ligin ilk maçında karşılaşacakları için bu maçın önemli olduğunu da ifade eden Saral, “Tabi ki her takım yenmek için sahaya çıkar. Yenilirsek de ligin sonu değil. Arsinspor'a da başarılar diliyorum.  İyi bir takım kurdular. İyi oynayan kazansın. Nihayetinde 2 kardeş kulübüz” diye konuştu.

 

HEDEFİMİZ BANK ASYA LİGİ

 

Ofspor'un lige şampiyonluk parolasıyla girdiğini kaydeden Saral, şunları söyledi:

“Ona göre bir iyi takım yaptık. Niyetimiz rakiplerimizi yenip, bu gruptan lider olarak Play Off'a çıkmak istiyoruz. Hedefimiz ligde kalmak değil, şampiyonluk, ligde kalmak olsaydı böyle bir takım kurmazdık.  Her zaman olduğu gibi Bank Asya Ligi'ne çıkmayı hedefliyoruz”

 

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler