Saral Turgutlu maçından emin

Türkiye Spor Toto 2. Lig Beyaz grup da mücadele eden Trabzon temsilcisi Ofspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Turgutluspor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 5. Haftası oynanan ligde bir haftayı bay geçen bordo mavililer 2 galib

Saral Turgutlu maçından emin

Türkiye Spor Toto 2. Lig Beyaz grup da mücadele eden Trabzon temsilcisi Ofspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Turgutluspor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 5. Haftası oynanan ligde bir haftayı bay geçen bordo mavililer 2 galibiyet, 2 de mağlubiyet alarak ligin 15. sırasında yer aldılar.

Ofspor Başkanı Ercan Saral Turgutluspor maçı ile ilgili haber61’e konuştu. Saral bu hafta kesinlikle galip gelmek istediklerini ve çıkışa geçmek istediklerini söylerken’ Turgutluspor iyi takım ancak bu maçı kendi sahamızda alacağız artık başka yolu yok. Çalışmalarımız gayet neşeli geçiyor. Futbolcularımızla oturduk toplantı yaptık. Bu toplantıdan sonra çocukların morali de yerinde geldi. Söz verdiler bize Turgutluspor maçını alacaklar inşallah.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor