Saral: Trabzonspor'un mahremini sokağa dökmeyeceğim

Trabzonspor Divan başkan adayı nadir Saral yapılan 14. Trabzonspor Divan başkanlık Kongresinde açıklamalarda bulundu.Saral, "kongrede kavgaların yapılmasında katkım yoktu ama bu kavgaların sorumlusu benmişim gibi birşey algıladım. söylediğim benim bir end

Saral: Trabzonspor'un mahremini sokağa dökmeyeceğim

Trabzonspor Divan başkan adayı nadir Saral yapılan 14. Trabzonspor Divan başkanlık Kongresinde açıklamalarda bulundu.

Saral, "kongrede kavgaların yapılmasında katkım yoktu ama bu kavgaların sorumlusu benmişim gibi birşey algıladım. söylediğim benim bir endişemdi. Kongrede anlattığı gibi yüzde bin haklı olasa bile bir çıban başı gibi göründü." dedi.

Nadir Saral açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

Lokal konusunda ben bu sözleri söylemedim. Duydum. Kimden duydum kendisinden. Bizim yanımıza geldi ve liste istedi aldıktan sonra ise lokalle ilgili sözleri söyledi. Bunlar çok yanlış. bu sözleri ben haketmedim. 

Ali Kemal Başaran'ın benim için destek istediğini söylediler. Evet Ali kemal başaran benimiçin destek istemiştir. sandıktan çıkan oylar Hasan'ın Mehmet'in oyları diye sayılmıyor. Ben bütün oylara talibim hatta onun oyunada talibim. Ben tüzüğün bana verdiği yetki ile bir ağabeylik görevi yapacağızm. Ben İdari Hukuki ve mali yönden denetimlerini yapmayacağım. Bunları yapan organlar vardır. ben Divan başkanı olarak yekkilerin dışına çıkarsam. İki başlılık olur. Anarşı olur. Eğer seçilirsem Trabzonspor'un mahremini sokağa döküp İstanbul basınına okutmayacağım. bu basın yoluyla yapılan eleştiriler kuşlğübün her zaman zararına olmuştur. Bunu hiçbir zaman yapmayacağım.

Yanlış gördüğüm bir yer varsa bunu yönetime bir ağabey olarak kırıp dökemden anlatmaya çalışacağız. Seçilerek gelen herkes benim başkanımdır. Bu saygıyı herkese göstereceğim. Trabzonspor başknaı beni temsil ediyor. Burada da büyük bir gayret içinde çalışmalarımı yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

Bu kulübü sizler kurdunuz, sizler yücelttiniz, Türk futbolunda ihtilal yaptınız, efsaneler yarattınız. Şimdi bu fırtınayı devam ettirmek için gerekli herşeyi yapmak için oy istiyorum. Seçilmek için size yalan söylemem söylememde. Sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor