Saral "tek dileğimiz galibiyet!"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Karsspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak için bu maçı kayıpsız atlatarak galip gelmek istediklerini söyledi. Saral, deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile 1-1

Saral "tek dileğimiz galibiyet!"
TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Karsspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak için bu maçı kayıpsız atlatarak galip gelmek istediklerini söyledi.

Saral, deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile 1-1 berabere kalıp 1 puan aldıklarını anımsatarak, ''Bu maçta oyunumuzun karşılığı 3 puan olmalıydı, ama maalesef futbolun adaleti yok. Sonuçta 1 puan alarak zirvedeki yerimizi koruduk'' dedi.

Karsspor karşısına da 3 puan hedefiyle çıkacaklarını ifade eden Saral, ''Kendi sahamız ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçtan mutlak 3 puan istiyoruz. Bu karşılaşmayı kayıpsız atlatarak zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmış olacağız.

Takımıma güveniyorum, alacakları bir galibiyet camiamıza bayram hediyesi olacak'' diye konuştu.

Saral, baştan beri Bank Asya 1. Lig'i hedeflediklerini, bunun için önlerindeki engelleri bir bir geçerek hedeflerine ulaşmak istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor