Saral: "Talihsiz gol yedik"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda, deplasmanda Trabzon Karadenizspor'a 1-0 yenilen Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, maçın son bölümünde talihsiz bir gol yiyerek sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi. Saral, Trabzon Karadenizspor karşısında iyi futbol or

Saral: "Talihsiz gol yedik"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda, deplasmanda Trabzon Karadenizspor'a 1-0 yenilen Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, maçın son bölümünde talihsiz bir gol yiyerek sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Saral, Trabzon Karadenizspor karşısında iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Karşılaşmaya iyi başladık. Maçın 70. dakikasına kadar oyunun kontrolü elimizdeydi. Bu dakikaya kadar mükemmel bir futbol ortaya koyduk, 2-3 net gol pozisyonu bulduk, ama değerlendiremedik'' dedi.

Trabzon Karadenizspor'un 70. dakikadan sonra toparlandığını ifade eden Saral, ''Oyunun son bölümünde defansımızın da hatasıyla talihsiz bir gol yedik ve sahadan mağlup ayrıldık. Rakibimiz tecrübesiyle bu maçı kazanmasını bildi. Yenildiğimiz için çok üzgünüz. Trabzon Karadenizspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor