Saral: Kötü bir futbol, kötü sonuç

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, zirvenin 3 puan gerisinde olduklarını, bu tablonun kendileri için kötü bir sonuç olduğunu söyledi. Saral, Erzurumspor karşısında çok kötü bir futbol o

Saral: Kötü bir futbol, kötü sonuç

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, zirvenin 3 puan gerisinde olduklarını, bu tablonun kendileri için kötü bir sonuç olduğunu söyledi.

Saral, Erzurumspor karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Kötü oynamamıza rağmen çok gol pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik. Berabere kalarak 2 puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Ofspor'a yakışan bir futbol ortaya koymadık. Kötü bir futbol, kötü bir sonuç'' dedi.

Ligde hiç mağlup olmadıklarını, ancak 6 beraberliklerinin bulunduğunu ifade eden Saral, şunları söyledi:
''Namağlup gidiyoruz ama beraberliklerle çok puan yitirdik. Bunları telafi edeceğiz, etmek zorundayız. Ona göre kadro kurduk, hiç kimsenin lüksü yok. Herkes, kendine çeki düzen vermeli. Biz üzerimize düşen görevi yaptık, istediğimiz tablo bu değildi. Şimdiye kadar 5-6 puan önde olmalıydık. Zirvenin 3 puan gerisindeyiz, bizler için bu kötü bir sonuç.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor