Saral: "Haklı galip geldik"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Akçaabat Sebatspor'u 2-0 yenen Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, rakipleri karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Saral, Akçaabat Sebatspor maçının klasman grubunun ilk maçı olduğu için bü

Saral: "Haklı galip geldik"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Akçaabat Sebatspor'u 2-0 yenen Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, rakipleri karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Saral, Akçaabat Sebatspor maçının klasman grubunun ilk maçı olduğu için büyük önem taşıdığını belirterek, ''Seyircimiz önünde rakibimizi yenerek iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Bunu da başardığımız için sevinçliyiz'' dedi.

Oyunun başından sonuna dek üstün bir mücadele sergilediklerini kaydeden Saral, ''İyi bir futbol ortaya koyarak hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maçın başında 1-0 öne geçmesini bildik, daha sonra ikinci golü bulduk. Yeni transferlerimizin de bu karşılaşmada oynamış oldukları oyundan son derece memnunum. Bu galibiyeti kaymakamımıza hediye ediyoruz. Bizlere son derece yardımcı oluyor, kendilerine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor