Saral: "A.Sebat'ı yeneceğiz"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, iyi oynayan ve hak edenin kazanmasını istediklerini söyledi. Saral, ikinci yarının ilk maçında Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacakların

Saral: "A.Sebat'ı yeneceğiz"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, iyi oynayan ve hak edenin kazanmasını istediklerini söyledi.

 

Saral, ikinci yarının ilk maçında Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacaklarını belirterek, “İlk maç olduğu için sürpriz sonuç olabilir. Bu konuda çok dikkatli olmalıyız, puan kaybı kesinlikle olmamalı. Akçaabat Sebatspor'u ilk maçımızda yenerek ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz. Akçabat sebatspor ile bizim hiç bir sorunumuz yok, ilk yarıda kendilerinden kaynaklanan sorunlar oldu, sonuçta iki Trabzon takımıyız ve Trabzon futboluna hizmet ediyoruz” dedi.

 

Devre arasını çok iyi değerlendirdiklerini de ifade eden Saral, “Kadromuzda eksik olan mevkilere önemli transferler yaptık, eksiklerimizi giderdik. Ofspor'u hedefi hiçbir zaman ligde kalmak değil, Bank Asya'ya çıkmaktır, bunun için Klasman Grubu'nu birinci bitirerek play off maçlarına katılmak istiyoruz. Akçaabat Sebatspor maçında da iyi oynayan ve hak eden kazansın” dedi.

 

Selahattin Aydınlı / haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor