“Şanssızlığımı kırdım!“

Maçın ardından konuşan Trabzonspor'un forveti Gökhan Ünal, Eskişehirspor karşısında şanssızlığını kırdığını dile getirdi.Gökhan Ünal, "6 hafta boyunca çok eleştirildim. Hakettiğim eleştiriler oldu ama haketmediklerim de oldu. Beni yıpratacak açıklamalarda

“Şanssızlığımı kırdım!“

Maçın ardından konuşan Trabzonspor'un forveti Gökhan Ünal, Eskişehirspor karşısında şanssızlığını kırdığını dile getirdi.

Gökhan Ünal, "6 hafta boyunca çok eleştirildim. Hakettiğim eleştiriler oldu ama haketmediklerim de oldu. Beni yıpratacak açıklamalarda bulundular. Buraya zorla geldiğimi düşünenler oldu. Beni kimse buraya zorla getiremez. Hakkımda söylenenlere katılmıyorum. Uyum sürecini atlatmaya çalışıyorum. Son 6 haftada 6 asist yaptım; ama kimse bundan bahsetmiyor. Üzerimdeki şanssızlığı attığımı düşünüyorum. Bugün de hat-trick yapabilirdim ama olmadı. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi olacağım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor