Şanlıurfaspor Yeni Malatyaspor 'a mağlup oldu!

PTT 1. Lig'in 11. haftasında Şanlıurfaspor, evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Şanlıurfa GAP Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Yeni Malatyaspor 2-0'lık skorla kazandı.   İlk 45 dakikada gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında tempo yüksekti. Yen

Şanlıurfaspor Yeni Malatyaspor 'a mağlup oldu!
PTT 1. Lig'in 11. haftasında Şanlıurfaspor, evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Şanlıurfa GAP Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Yeni Malatyaspor 2-0'lık skorla kazandı.
 
İlk 45 dakikada gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında tempo yüksekti. Yeni Malatyaspor, 56. dakikada İrfan ile öne geçti, 77. dakikada Akpabio ile farkı 2'ye çıkardı. Şanlıurfaspor ileri uçta etkili olamayınca mücadeleden 2-0 yenik ayrıldı.
 
Bu skorun ardından Yeni Malatya 2 maç sonra galibiyetle tanıştı ve puanını 11 yaptı. Şanlıurfaspor ise 12 puanda kaldı.
 
PTT 1. Lig'in 12. haftasında Şanlıurfaspor deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacakken, Yeni Malatya ise evinde Erciyesspor'u konuk edecek.  
                    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler