Şanlıurfaspor Başkanı Yetim: Mertcan'ı niye döveyim?

Trabzonlu futbolcu Mertcan Çam'ı odaya kapatıp tekme tokat dövdüğü iddia edilen kulüp başkanı Emin Yetim kendini savundu.

Şanlıurfaspor Başkanı Yetim: Mertcan'ı niye döveyim?

Haber61 / Spor Servisi

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor'da orta saha oyuncusu olan Mertcan Çam, kulüpten alacakları sebebiyle TFF'ye şikayette bulunduğu için kulüp başkanı Emin Yetim ile yakınları oldukları belirtilen 10 kişi tarafından GAP Vadisi'nde bulunan kulüp tesislerinde tekme tokat dövüldüğü ve cep telefonuna el konulduğu iddia edildi.

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim ise, dayak olayıyla ilgili bilgisinin bulunmadığını belirterek, "Bizi geçen yıl TFF’ye şikayet etmişti. Biz buna rağmen oyuncu ile yeniden anlaştık. Menajerlerinin ortaya attığı bir dedikodu" ifadelerini kullandı.

Bir TV kanalına bağlanan Emin Yetim kendini şu sözlerle savundu: "Benim Mertcan'la aramda kötü bir diyalog şimdiye kadar yaşanmadı. Mertcan'ı en çok savunan kişilerden birtisiyim ben. Mertcan'la ilgili bir problemim yok. Geçen yıldan kalan alacağından dolayı Mertcan federasyona zaten başvurdu ve alacağını hak etmişti. Bugün Mertcan'la görüşmedim. Antrenmana katılmadığını duydum. Benim bu olayla alakam yok. Mertcan'a saat 19.00'dan bu yana ulaşmaya çalışıyoruz." 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler