Samsunspor'un sıkıntısı büyük

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, son 2 maçta puan alamazken, kaybedilen puanların üzüntüsü sakatlıklarla ikiye katlandı.   Karadeniz ekibinin yarın deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçı öncesinde 5 futbolcunun sakat olması teknik heyeti düşündürüy

Samsunspor'un sıkıntısı büyük
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, son 2 maçta puan alamazken, kaybedilen puanların üzüntüsü sakatlıklarla ikiye katlandı.
 
Karadeniz ekibinin yarın deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçı öncesinde 5 futbolcunun sakat olması teknik heyeti düşündürüyor.
 
Giresunspor maçında sakatlanan Hasan Kılıç ile Taha Yalçıner'in en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı, Ersel Aslıyüksek ve Ekigho Ehiosun'un sakatlıklarının ise devam ettiği bildirildi. Göztepe maçında sakatlanan Ercan Yazıcı'nın ise sezonu kapattığı öğrenildi.
 
Ersel ve Ekigho'nun Denizlispor maçında oynayıp oynamayacağı maçtan önce belli olacak. 
 
Samsunspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, AA muhabirine, Denizlispor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
 
Samsunspor'un altyapıdan A takıma aldığı oyunculardan beklentisinin yüksek olduğuna işaret eden Ateş, "Böyle sakatlıkların olması çok üzücü ama genç oyuncularımızın oynaması için de bir fırsat. Teknik direktörümüzün görev vermesi halinde sahaya çıkıp ellerinden geleni yapacaklardır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler